Крижинка
Тренер
Євген Леонідович Аліпов
  • ДАТА НАРОДЖЕННЯ 12.09.1965
  • КАТЕГОРІЯ Перша
  • КРАЇНА Україна

БІОГРАФІЯ

Євген Аліпов, відомий у світі хокею як вправний нападник та надзвичайний тренер, починав свою кар'єру в київському "Соколі" і з того часу пройшов шлях через низку українських та зарубіжних клубів. Його гра в хокей відзначена участю в національній збірній України та численними перемогами на чемпіонатах. Після закінчення ігрової кар'єри Євген перейшов до тренерської діяльності, де його досвід та майстерність відкрили новий розділ в хокеї. Він заслужив повагу, будучи головним тренером "Компаньйона", де виграв Чемпіонат України, а також відзначився на міжнародному рівні з збірною Грузії.

У 2023 році Євген Аліпов очолив жіночу команду ХК "Київ Кепітелз" та привів її до срібних медалей на Чемпіонаті України. У 2024 році національна жіноча збірна під його керівництвом триумфувала на Чемпіонаті Світу.

В "Крижинці" Євген відповідає за підготовку молодих талантів, продовжуючи передавати свої знання наступним поколінням хокеїстів. Його внесок у розвиток жіночого хокею та юнацької збірної України також заслуговує особливої уваги, підкреслюючи Євгена як одного з найвпливовіших тренерів сучасності.

Виктор Юрійович Приліпко
Виктор Юрійович Приліпко
Тренер
Олексій Олександрович Мадера
Олексій Олександрович Мадера
Тренер
Олег  Юрійович Нікулін
Олег Юрійович Нікулін
Тренер
Вадим Анатолійович Кір’ян
Вадим Анатолійович Кір’ян
Тренер